​Maling af facade, sokkel, gavl og vinduer

Er det blevet tid til maling af facade? Hos Malernes Aktieselskab Kolding tilbyder vi maling af facade, gavl, sokkel og vinduer med videre. Vi maler for private, boligforeninger og virksomheder i blandt andet Kolding, Vejle og Fredericia samt mange andre steder.

Vi lægger vægt på kvalitet ved maling af facade

Vi er faguddannede bygningsmalere og lægger stor vægt på de solide håndværkstraditioner. Derfor har vi en stolt holdning til kvalitet, når vi har en opgave med maling af facade. Sådan har vi nemlig arbejdet i over 80 år. Vi er 25 medarbejdere, der står klar, og vi er medlem af Kooperationen.

Vi har også fokus på kvalitet, når vi svinger med penslerne. Det har vi også, når vi bestiller maling. Derfor benytter vi primært Flügger og Jotun, når vi bestiller facademaling, sokkelmaling og vinduesmaling. Vi bestræber os derudover altid på at benytte Svanemærket maling.​

Vi tilbyder alle former for maling af facade, herunder en pudset eller vandskuret facade. Desuden tager vi os også gerne af spartling samt maling af sokkel, gavl og vindueskarme.

Kontakt os for at få et uforpligtende malertilbud

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte de mange muligheder. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af facade eller lignende.

Du kan ringe til os på telefon 75 50 88 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail malernes@malernes.com.​

Har du nogle spørgsmål til maling af facade?

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Malernes Aktieselskab Kolding

CVR: 19878015

​Ring os op

Tlf.: 75 50 88 44

Skriv til os