Malernes Aktieselskab Kolding

Maling af vægge

Maling af vægge udføres af erfarent firma

​Skal du have malet dine vægge, og vil du gerne være sikker på at få et flot resultat, eller har du bare ikke tiden eller lysten til det, står vi hos Malernes Aktieselskab Kolding klar til at udføre arbejdet for dig.

​Vi udfører både indendørs og udendørs malerarbejde til konkurrencedygtige priser for privatpersoner, boligforeninger og forskellige former for erhverv i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

​Professionelt spartelarbejde inden vægmaling

For at du kan få det bedst mulige resultat, tilbyder vi en grundig spartling af væg, inden vi går i gang med malerarbejdet. I den forbindelse tilbyder vi både fuldspartling og reparation af huller, men du kan også vælge selv at stå for spartelarbejdet, hvis du foretrækker det.

Få rådgivning om valg af farver

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af farver, så kan vi også hjælpe dig. Vi har mere end 80 års erfaring med maling af vægge, og vi har derfor også stor viden om, hvilke farver der passer godt sammen, og hvilke der kan skabe lige netop den stemning, du er ude efter.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi anvender så vidt muligt svanemærket maling

I forbindelse med maling af vægge anvender vi så vidt muligt svanemærket maling. Det sikrer mindst mulig miljøpåvirkning under malerarbejdet og i rummet efterfølgende. Derudover anvender vi maling med en tilstrækkelig dækkeevne, som indeholder så få sundhedsskadelige stoffer som muligt.

Kontakt os og indhent et tilbud på maling af vægge

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, eller har du brug for rådgivning eller vejledning, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 75 50 88 44, eller du kan skrive til vores e-mail malernes@malernes.com. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015