Malernes Aktieselskab Kolding

Maling af vinduer & døre

Maling af vinduer og døre udføres med stor erfaring

​Trænger dine vinduer eller døre til at blive malet, og har du brug for professionel hjælp til arbejdet? Så er du kommet til det helt rette malerfirma. Hos Malernes Aktieselskab Kolding har vi mere end 80 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder blandt andet professionel maling af vinduer såvel som maling af døre.

Vi kører ud til privatpersoner, virksomheder og boligforeninger, der har brug for at få udført professionelt malerarbejde i Kolding, Fredericia, Vejle og andre omkringliggende områder.

Indvendig og udvendig maling af døre og vinduer

Vi tilbyder både maling af indvendige såvel som udvendige vinduer og døre. Udvendigt er vinduer og døre ofte fremstillet af træ, som løbende skal vedligeholdes med maling for at sikre, at der ikke går fugt og råd i træet.

Indvendigt kan vi tilbyde at male karme, så du får et flot og omhyggeligt resultat, uanset om du skal have udført professionel maling af vinduer eller maling af døre.

​Vi har styr på, hvilke dele af vinduet eller døren der kan tåle at blive malet, og vi sørger altid for at anvende en dækkende og langtidsholdbar maling.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få en pris på maling af vinduer eller døre

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde, ønsker du at høre mere om nødvendigheden af maling af døre eller vinduer, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du meget velkommen til at kontakte os.


Vi tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi står til rådighed, uanset om du har behov for rådgivning, vejledning eller et uforpligtende tilbud på maling af vinduer.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 50 88 44, men du kan også skrive til vores e-mail malernes@malernes.com, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015