Erhvervsmaling både indvendigt og udvendigt

Vi leverer kvalitet til glæde for vores kunder

​Leder du efter en kvalitetsbevidst malermester, som tilbyder erhvervsmaling? Så lad os udføre opgaven for dig. Hos Malernes Aktieselskab Kolding udfører vi alle former for malerarbejde for virksomheder og boligforeninger med videre.

Vores malerfirma er over 80 år gammelt og ejes af medarbejderne. Vi består af faguddannede bygningsmalere med tradition for at levere kvalitet, som vores kunder får glæde af hver eneste dag. Vi maler for kunder i blandt andet Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Vi anvender altid ordentlige malerprodukter

​Vi tilbyder alle typer udvendige og indvendige maleropgaver, herunder spartling, tapetsering og sprøjtemaling med videre. Det kan være både små og store projekter, og vi anvender altid ordentlige malerprodukter.

Vi udfører traditionelle opgaver såsom maling af lofter, vægge, vinduer og døre, herunder maling af kontor. Vi udfører også større opgaver som for eksempel maling af gulve i lager- og produktionshaller samt al anden erhvervsmaling. Desuden laver vi mere kreative opgaver. Det kan være dekorationsopgaver og lignende.

Vi udfører endvidere alle typer malerarbejde i blandt andet beboelsesejendomme. Opgaverne består typisk af maling af trappeopgange, fællesarealer og indgangspartier. Derudover istandsætter vi fraflytningslejligheder og udfører andre vedligeholdelsesopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsmaling

Kontakt os for at høre mere om erhvervsmaling, og vi sender gerne en bygningsmaler ud for at se nærmere på opgaven og for at aftale nærmere. Vi giver også gerne professionel rådgivning ud fra dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på indvendig eller udvendig maling.​

Har du nogle spørgsmål til  erhvervsmaling?

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Bennokj

Christian Falk Iversen

​Malernes Aktieselskab Kolding

CVR: 19878015

​Ring os op

Tlf.: 75 50 88 44

Skriv til os