Malernes Aktieselskab Kolding

Maling af facade

Facadebehandling og maling af facade, sokkel, gavl og vinduer

Er det blevet tid til at genopfriske facaden? Hos Malernes Aktieselskab Kolding tilbyder vi facadebehandling og maling af facade, gavl, sokkel og vinduer med videre. Vi maler for private, boligforeninger og virksomheder i blandt andet Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Vi lægger vægt på kvalitet ved maling af facade​

Vi er faguddannede bygningsmalere og lægger stor vægt på de solide håndværkstraditioner. Derfor har vi en stolt holdning til kvalitet, når vi udfører opgaver inden for facadebehandling og maling af hus. Sådan har vi nemlig arbejdet i over 80 år. Vi er 25 medarbejdere, der står klar, og vi er medlem af Kooperationen.


Vi har også fokus på kvalitet, når vi svinger med penslerne. Det har vi også, når vi bestiller maling. Derfor benytter vi primært Flügger og Jotun, når vi bestiller facademaling, sokkelmaling og vinduesmaling. Vi bestræber os derudover altid på at benytte Svanemærket maling.

Vi klarer al slags facadearbejde

Vi tilbyder alle former for maling af facade, herunder en pudset eller vandskuret facade. Desuden tager vi os også gerne af spartling samt maling af sokkel, gavl og vindueskarme.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at få et tilbud på facadebehandling

Du er meget velkommen til at kontakte os og få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte de mange muligheder.

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af facade eller anden facadebehandling.

Du kan ringe til os på telefon 75 50 88 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail malernes@malernes.com.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015