Malernes Aktieselskab Kolding

Tapetsering

Tapetsering: Få et flot resultat med professionel opsætning af tapet

​Trænger du til fornyelse i din bolig eller virksomhed, og kunne du tænke dig at få opsat tapet på dine vægge? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Malernes Aktieselskab Kolding har vi over 80 års erfaring inden for malerfaget, og vi har dermed både kompetencerne og erfaringen til at udføre professionel opsætning af tapet.

Vi tilbyder tapetsering for både virksomheder, boligforeninger og private, der ønsker at få et flot resultat. Fra vores base i Kolding kører vi ud til kunder i Fredericia, Vejle og omegn, som har brug for professionel hjælp til tapetopsætning.

Med opsætning af tapet kan du skabe den helt rette stemning

Der findes utrolig mange forskellige tapeter i forskellige mønstre og farver, hvilket betyder, at du har mulighed for at skabe lige netop den stemning, som du ønsker ved at få opsat tapet.

Der er en verden af muligheder både i forhold til selve tapeterne, men også i forhold til opsætningen.

​Vi kan for eksempel udføre tapetsering på en enkelt væg eller på alle rummets fire vægge. Vi kan også nøjes med kun at tapetsere den nederste del af væggen, eller vi kan tapetsere husets skråvægge. Det kommer helt an på, hvilket udtryk du ønsker, og hvilket tapet du har valgt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis du ikke har nogen erfaring med opsætning af tapet, kan det være en god ide at lade os stå for arbejdet, så du kan være sikker på at få et flot resultat.


Tapetsering kræver nemlig stor erfaring og omhyggelighed, så der ikke er nogen synlige baner, forkerte overlapninger eller uheldige afslutninger omkring hjørner.

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på tapetsering

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på opsætning af tapet, så kunne du tænke dig at få en skarp pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud.


Du skal bare ringe til os på telefon 75 50 88 44 eller skrive til vores e-mail malernes@malernes.com.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015