Malernes Aktieselskab Kolding

Spartling af vægge og lofter med fokus på godt håndværk​

Vi sikrer et tilfredsstillende resultat

Leder du efter en virksomhed, som kan hjælpe dig med spartling af vægge og lofter? Hos Malernes Aktieselskab i Kolding har vi en tradition for at arbejde med høj kvalitet og godt håndværk, og vores 25 medarbejdere sikrer sig altid, at du får et tilfredsstillende resultat med professionel spartling.

Vi spartler og maler for både private, virksomheder og for boligforeninger, og vores kunder kommer fra både Kolding, Vejle, Fredericia og andre omkringliggende byer.

Professionel hjælp til spartling af lofter og vægge

Hvis du drømmer om at få flotte vægge og lofter, og måske i helt nye farver, så er det ikke nok bare at male dem. For at få det bedste resultat, skal du nemlig først have spartlet. Nogle vælger selv at stå for spartling af vægge og lofter, men for det bedste resultat anbefaler vi, at du får hjælp af et professionelt malerfirma.

Hos Malernes Aktieselskab i Kolding har vi i over 80 år arbejdet med en stolt tradition for god kvalitet og godt håndværk. Derfor kan du trygt lægge dit maler- og spartelarbejde i vores hænder.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:​

  • Spartling og reparation huller
  • ​Fuldspartling af væg
  • Spartling af lofter
  • Spartling af gipsvæg
  • Spartling af gipslofter
  • ​Spartling af beklædte vægge

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skarpe priser på spartling af vægge og lofter

Mange er i tvivl om, hvad det koster at få klaret spartling af lofter og vægge med et professionelt firma. Hos os afhænger vores pris ikke blot af dit væg- og loftareal, men også af væggens og loftets tilstand inden spartling og dine ønsker til spartelmasse. Vi arbejder dog kun med produkter af høj kvalitet og kan tilbyde dig yderst konkurrencedygtige priser på spartling af lofter og vægge.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på spartling

Vil du høre mere om muligheden for spartling af vægge og lofter, så ring til os i dag og få et helt uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 75 50 88 44. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på malernes@malernes.com, her svarer vi på de spørgsmål, du måtte have.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015