Malernes Aktieselskab Kolding

Opsætning af filt

​Opsætning af filt på væg og loft

​Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt på vægge eller lofter, er du kommet til det helt rette malerfirma.

Hos Malernes Aktieselskab Kolding har vi mange års erfaring inden for vores branche, og vi har dermed både erfaringen og ekspertisen til at sikre et flot og ikke mindst professionelt resultat.

Vi kører ud til både privatpersoner, erhvervskunder og boligforeninger i Kolding, Vejle og Fredericia samt andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne en tur forbi dig.

​Mange års erfaring inden for opsætning af filt

Det kan være svært at sætte filt op korrekt, hvis man ikke har erfaring med at arbejde med materialet, da det kræver stor omhyggelighed og nøjagtighed, og derfor kan du med fordel lade os stå for arbejdet.

​Vi sørger blandt andet for grundig opsætning af glasfilt såvel som opsætning af glasvæv, og vi har den rette teknik til at sikre, at vi får materialet monteret korrekt omkring hjørner og andre lignende steder.

​Forskellen på filt og væv

Der er forskel på, om du vælger opsætning af filt eller væv. Vælger du at få sat filt op, kræver det, at væggen eller loftet har en glat og jævn overflade, hvorimod væv kan være den rette løsning, hvis overfladen er ujævn. Derudover har væv en grovere struktur end filt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører også spartelarbejde inden opsætning af filt

Inden vi går i gang med at opsætte filt eller væv, så udfører vi grundigt spartelarbejde, så der ikke er huller eller revner i væggen. Ønsker du opsætning af filt, kan vi også foretage fuldspartling, så du får den glatte og jævne overflade, der er nødvendig for at få et flot resultat.

​Kontakt os og få en pris på din opgave

Har du nogle spørgsmål omkring opsætning af filt eller væv, har du brug for information omkring vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 75 50 88 44 eller e-mail malernes@malernes.com.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015