Malernes Aktieselskab Kolding

Maling af trapper med holdbare resultater

Få fornyet udtrykket i dine trapper

Har du brug for hjælp til at få malet trapperne derhjemme eller i en hel trappeopgang? Hver dag udsættes dine trapper for slid, og det kan derfor blive nødvendigt at få fornyet trapperne med et friskt lag maling. Det hjælper vi dig gerne med. Hos Malernes Aktieselskab i Kolding tilbyder vi nemlig maling af trapper med fokus på flotte og langtidsholdbare resultater.

Vi maler trapper i både private hjem og virksomhedsbygninger, mens vi også kan varetage opgaver med maling af trappeopgange for boligforeninger og -selskaber. Det gør vi i et større område omkring Kolding, Fredericia og Vejle. Skal du have malet trapperne, hjælper vi derfor også gerne dig.

Vi maler trapperne med den helt rette maling

Trapper kan være placeret mange forskellige steder og af den grund have forskellige formål. Dette påvirker også, hvordan man skal gribe opgaven med maling af trapper an. Er der eksempelvis tale om en smal trappe i en privat bolig eller en trappe i en lejlighedsopgang, hvor folk færdes med sko på? Vi sørger for at klare den enkelte opgaven med den rette maling, så resultat bliver stærkt, flot og holdbart. Dertil benytter vi os af svanemærket maling, da dette påvirker miljøet mindst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du hjælp til at vælge den rigtige farve, så rådgiver vi dig også gerne. Med mere end 80 års erfaring som malerfirma, har vi varetaget mange opgaver med maling af trapper. Vi kan derfor også komme med gode råd i forhold til, hvilke farver passer ind i netop dit hjem eller opgang, så du kan få et flot resultat, du bliver glad for de næste mange år.

Ring eller skriv til os for at få en pris på maling af trapper

Kunne du tænke dig en specifik pris på netop din opgave med maling af trapper? Så kontakt os gerne og fortæl os om, hvad du har brug for hjælp til. Når vi kender til opgavens omfang, udformer vi dig

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015