Malernes Aktieselskab Kolding

Maling af loft

Maling af loft udført at kompetente malere

Trænger dit loft til en kærlig omgang og ny maling? Hos Malernes Aktieselskab i Kolding står vi klar til at male dit loft efter højeste standarder. Vi har en lang tradition for godt håndværk og høj kvalitet og går altid op i vores kunders tilfredshed.​

Vi holder til i Kolding, men maler også i blandt andet Vejle, Fredericia og omegn. Vi maler desuden for både private, virksomheder og boligforeninger. Tøv ikke med at tage fat i os for et uforpligtende tilbud.

Få et smukt loft, som indrammer rummet

Du tænker måske ikke over det, men et smukt loft betyder mere for dit rums atmosfære, end de fleste tænker over.

Et vedligeholdt loft er med til at indramme rummet, og give noget ekstra til din indretning. Derfor skal loftet også have en kærlig omgang til tider, og det kræver ofte en ny omgang maling.

Vi har mere end 80 års erfaring med maling af loft og andet malerarbejde, og har højt fokus på kvalitet, når vi svinger penslen.

Vores fokus på kvalitet gælder også i vores valg af produkt. Vi arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter fra Flügger og Jotun.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster maling af loft?

Vores priser på maling af loft afhænger både af antal kvadratmeter, men også af dine ønsker til kvaliteten på vores loftmaling. Dertil kommer det forberedende arbejde. Skal vi spartle eller tapetsere, koster det naturligvis mere.


Vi kan desuden lave pakkeløsninger, hvor eventuel spartling og maling af vægge indgår i et samlet tilbud på en skarp pris.

Ring og få et skræddersyet tilbud på maling af loft

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for maling af væg og loft, så ring i dag og få et godt tilbud. Vi hører altid gerne mere om din opgaver, hvorefter vi sammensætter et tilbud til dig.


Vi kan kontaktes på telefon 75 50 88 44 eller på e-mail malernes@malernes.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015