Malernes Aktieselskab Kolding

Professionel maling af flyttelejligheder

Få et grundigt og tilfredsstillende resultat

Står du og skal til at fraflytte en lejlighed, og har du i den forbindelse brug for hjælp til at male lejeboligen? Eller udlejer du selv nogle boliger, som du har brug for en fast samarbejdspartner til at male, når lejemålet skal gøres klar til nye beboere? Uanset hvilken opgave med maling af flyttelejlighed du står med, så hjælper Malernes Aktieselskab i Kolding dig gerne.

Vi hjælper med maling ved fraflytning for både lejere, der ønsker at sikre sig sit depositum, og udlejere, som skal have gjort lejemålet klar til indflytningsdagen for de nye beboere. Det kan vi gøre i byer som Fredericia, Vejle, Kolding og lignende her i området. Med fokus på detaljer og brug af kvalitetsmaterialer tilbyder vi et grundigt og professionelt resultat.

Få gjort lejligheden klar til fraflytningssyn

Det fremgår af mange lejekontrakter, at lejemålet skal istandsættes ved fraflytning. Denne istandsættelse af flyttelejligheden indebærer ofte et malerarbejde, der skal klares tilfredsstillende, hvis depositummet skal tilbagebetales. Ønsker du at være sikker på, at malerarbejdet lever op til udlejers standarder, mens du ikke selv skal bruge tid og energi på det, så varetager vi opgaven for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at vælge os, får du ikke kun professionel maling af flyttelejlighed, men en partner, der kender til procedurerne i forbindelse med fraflytningssyn, samt sikrer kvalitetsmaling. Vi forstår vigtigheden af at have et færdigt resultat til tiden, og vi arbejder derfor hurtigt og effektivt med maling af flyttelejlighed, uden det påvirker kvaliteten.

Kontakt os og få et tilbud på maling af flyttelejlighed

Vil du høre mere om, hvordan vi klarer opgaver med maling af flyttelejlighed, eller kunne du tænke dig et tilbud på opgaven, før vi går i gang med arbejdet? Kontakt os i dag og fortæl os om den lejlighed, du skal have malet. Så giver vi dig gerne en konkurrencedygtig pris på opgaven, og vi står klar til at hjælpe dig, så snart du har accepteret vores tilbud.

Malernes Aktieselskab Kolding sætter holdbar kulør på facader, rum og interiør i virksomheder, boligforeninger og hos private i trekantområdet.​

Kontakt os

MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING

75 50 88 44

malernes@malernes.com​

Smedegade 5, 6000 Kolding

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19878015