Spartling af vægge

Spartling af vægge med fokus på det godt håndværk​

Mangler du en virksomhed, som kan hjælpe dig med spartling af vægge? Hos Malernes Aktieselskab i Kolding har vi en tradition for at arbejde med høj kvalitet og godt håndværk, og vores 25 medarbejdere sikrer sig altid, at du får et tilfredsstillende resultat.

Vi spartler og maler for både private, virksomheder og for boligforeninger, og vores kunder kommer fra både Kolding, Vejle, Fredericia og andre omkringliggende byer.

Professionel hjælp til spartling af vægge

Hvis du drømmer om at få flotte vægge, og måske i helt nye farver, så er det ikke nok bare at male dem. For at få det bedste resultat, skal du først spartle din væg. Nogle vælger selv at stå for spartelarbejdet, men for det bedste resultat anbefaler vi, at du får hjælp af et professionelt firma.

Hos Malernes Aktieselskab i Kolding har vi i over 80 år arbejdet med en stolt tradition for god kvalitet og godt håndværk. Derfor kan du trygt lægge dit maler- og spartelarbejde i vores hænder.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:​

  • Spartling og reparation huller
  • ​Fuldspartling af væg
  • Spartling af gipsvæg
  • ​Spartling af beklædte vægge

Skarpe priser på spartling af vægge

Mange er i tvivl om, hvad det koster at få spartlet sine vægge af et professionelt firma. Hos os afhænger vores pris ikke blot af dit vægareal, men også af væggens tilstand inden spartling og ønsker til spartelmasse. Vi arbejder dog kun med produkter af høj kvalitet og kan tilbyde dig yderst konkurrencedygtige priser på spartling af vægge.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om muligheden for spartling af væg, så ring til os i dag og få et helt uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 75 50 88 44. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på malernes@malernes.com, her svarer vi på de spørgsmål, du måtte have.