​Sprøjtemaling af skabslåger udføres af erfaren sprøjtemaler

​Kunne du tænke dig at give dit køkken et helt nyt look, uden at du behøver at købe et helt nyt køkken? Så kan vi hos Malernes Aktieselskab Kolding hjælpe dig. Vi har over 80 års erfaring som maler, og vi tilbyder blandt andet sprøjtemaling af skabslåger til en fordelagtig pris.

Vi holder til i Kolding, hvorfra vi kører ud til både virksomheder, boligforeninger og privatpersoner i Vejle, Fredericia og andre omkringliggende områder. Her hjælper vi vores kunder med at forny deres skabslåger, uden at det koster en formue.

Giv dit køkken et helt nyt look

Det er utroligt svært at male skabslåger med malerpensel eller en malerrulle og samtidig sikre sig et flot resultat. Derfor tilbyder vi sprøjtemaling af skabslåger, således at du kan få det bedst mulige resultat, når du ønsker at give dine låger nyt liv med en anden farve.

Det kan for eksempel være, at dit køkken trænger til at blive moderniseret, men at både skabe og låger ikke fejler andet end at have den forkerte farve.​

​Her kan vores dygtige sprøjtemaler hjælpe dig med at modernisere og forny dine låger, så du ikke behøver at kassere dem til fordel for nogle helt nye.

Vi anvender så vidt muligt svanemærket maling for både miljøets skyld samt din og vores sundhed, og vi hjælper dig også gerne med at finde frem til, hvilken farve dine låger skal have.

Kontakt os og indhent et tilbud på sprøjtemaling af skabslåger

Har du brug for rådgivning omkring farvevalg, ønsker du at høre mere om mulighederne i forbindelse med sprøjtemaling, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så hører vi gerne fra dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og et flot resultat i høj kvalitet.

Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon 75 50 88 44 eller ved at sende os en besked via vores e-mail malernes@malernes.com

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Bennokj

Christian Falk Iversen

​Malernes Aktieselskab Kolding

CVR: 19878015

​Ring os op

Tlf.: 75 50 88 44

Skriv til os